DEN NYE BMW 4-SERIEN GRAN COUPÉ

Uttrykksfullt design, sportslig håndtering og god plass for hverdagen: Den nye BMW 4-serie Gran Coupé begeistrer over hele linjen. Med sitt høye nivå av kjørekomfort og sjenerøs plass med fem fullverdige seter og et stort bagasjerom, er denne elegante 5-dørs Gran Coupé den perfekte følgesvenn for enhver anledning.

SPORTSLIG HANDLING I BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.
Forakselen til den nye BMW 4-serie Gran Coupé er 25 mm bredere enn på forrige modell og sørger for optimal styring og enda mer sportslig handling. Sammen med de effektive BMW TwinPower Turbo-motorene fra den nyeste generasjonen og perfekt koordinerte understellskomponenter, som ekstrautstyret M Sportsdifferensial, skapes en kjøreopplevelse full av dynamikk og stabilitet.

ESTETISK DESIGN TIL BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.
BMW 4-serie Gran Coupé presenterer en elegant, coupé-aktig linjeføring og et progressivt designspråk. Den brede nyregrillen med sin sekskantede gitterstruktur gir fronten en kraftig tilstedeværelse. Sammen med de flate frontlyktene og de store luftinntakene på sidene, former de det særegne ansiktet til Gran Coupé.

ROMSLIG KUPÉ I BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.
I det romslige interiøret i BMW 4-serie Gran Coupé kan du ikke bare forvente fem fullverdige seter, men også et imponerende bagasjeromsvolum på opptil 1.290 liter takket være det funksjonelle baksetet.

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ SØRGER FOR MER KOMFORT MED SMARTE FUNKSJONER.
De digitale tjenestene og førerassistansesystemene til BMW 4-serie Gran Coupé tilbyr deg en rekke nyttige funksjoner som du kan betjene helt intuitivt. Følgende utvalg viser deg hvordan de smarte funksjonene gjør livet ditt enklere.

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ M440 xDRIVE

xDrive BMW 4-serie Gran Coupé M4401 xDrive er sportslig til minste detalj og gir en imponerende ytelse:

• M Performance TwinPower Turbo 6-sylindret besin-rekkemotor
• Adaptivt M sportsundestell
• M Sport-differensial
• 375 hk, 500Nm, 0-100 km/t på 4,7 sek.
 
Kontakt oss på T: 55 60 63 00, eller via kontaktskjemaet under.

Avdeling*
Invalid Input
Navn*
Du må skrive inn navn
Telefon
Invalid Input
E-post*
Ugyldig epostadresse
Forespørselen gjelder
Invalid Input