Fotograf: Camilla Waage. Fra venstre: Bjørn Inge Knudsen (Daglig leder
Jæger Sentrum), Janne Jensen (Arrangementssjef Bergen City Marathon) og Roger Gjelsvik (Sponsoransvarlig/Daglig leder TIF Viking).


Jæger Sentrum og BMW blir sponsor i Fjordkraft Bergen City Marathon på distansen halvmarathon de neste tre årene.

- Vi testet ut et samarbeid i forbindelse med arrangementet i fjor, også da som distansesponsor på halvmarathon. Dette har gitt mersmak og i tillegg har vi utvidet samarbeidet til å omfatte Bergen Fjellmarathon, sier administrerende direktør Bjørn Inge Knudsen i Jæger Sentrum. Han sier videre at det nye og mer omfattende samarbeidet først og fremst er en anerkjennelse til hvordan arrangøren Tif Viking har utviklet arrangementene til folkelige mosjonskonsepter.

- For oss handler det ikke først og fremst om å ha logo på brystet til deltakerne, men om å tre inn som en samarbeidspartner der vi autoriseres til å bruke Fjordkraft Bergen City Marathon og Bergen Fjellmarathon aktivt til både medarbeidere og kunder. Mosjonskulturen har et verdisett som både ansatte og kunder er opptatt av, og dette er noe vi alle kan samles om i fellesskap. Arrangementene er profesjonelt gjennomført og noe vi har tro på som populære aktiviteter de neste årene, forklarer Knudsen.

BMW har lang erfaring som internasjonal samarbeidspartner for distansene halvmarathon og marathon. I Bergen vil distansen på 21 kilometer hete BMW Halvmarathon.
Fjordkraft Bergen City Marathon arrangeres i år lørdag 29.april med start og mål på Bryggen.

Løypekart finner du her.

Meld deg på her.