INNBYTTEKAMPANJE

GARANTERT INNBYTTE MINIMUM KR. 30.000,-
VED KJØP AV NYERE BRUKTE BMW 2-SERIE*

*Innbyttebilen må ha vært i selgers eie i minimum 3 måneder, ha sommer- og vinterhjul, være EU-godkjent, fri for heftelser ved innleverings tidspunkt, og i kjørbar stand. Kampanjen gjelder BMW 2-serie Active Tourer og 2-serie Gran Tourer og kan ikke kombineres med andre kampanjer. Kampanjen gjelder til og med 31.03.2019.

Jæger Sentrum er den eneste autoriserte BMW- og MINI-forhandleren i Bergen og Hordaland, med utsalgssted på Kokstad og i Åsane. Vi tilbyr et variert utvalg av nyere bruktbiler, innbytte, trygge garantiordninger og meget konkurransedyktige løsninger for finansiering og forsikring. Alle bruktbiler fra Jæger Sentrum leveres med komplett sommer- og vinterhjul inkludert i prisen.

DU KAN IKKE BRUKE OPP KJØREGLEDE.
Sertifiserte bruktbiler fra BMW Premium Selection gir deg ren kjøreglede med langtidsgaranti. Først etter at spesialistene våre har utført omfattende kontroller av bilens visuelle og tekniske tilstand, blir en bruktbil sertifisert som Premium Selection, som står for 100 prosent premiumkvalitet og kompromissløs sikkerhet. Alle BMW Premium Selection-bruktbiler har minst 24 måneders garanti og et bredt tilbud av service og finansieringsmuligheter. Det er bare å sette seg inn og la seg begeistre. Biler fra BMW Premium Selection er yngre enn fem år og har gått mindre enn 120 000 km. Bilene er også kontrollert med en standardisert, 72 punktssjekk. Les alt om fordelene med BMW Premium Selection.

MINI NEXT er sertifiserte bruktbiler som er kontrollert og testet nøye. De er maks 5 år gamle, og har gått mindre enn 120.000km. De har fått service i henhold til behovene, og kun reparert med MINI originaldeler. Alle bilene leveres med minimum 24 måneders garanti. Les mer om MINI NEXT her.

Se vårt utvalg av brukte biler:

Kokstad          Åsane