Jæger Sentrum er den eneste autoriserte BMW- og MINI-forhandleren i Bergen og Hordaland, med utsalgssted på Kokstad og i Åsane. Vi tilbyr et variert utvalg av nyere bruktbiler, innbytte, trygge garantiordninger og meget konkurransedyktige løsninger for finansiering og forsikring. Alle bruktbiler fra Jæger Sentrum leveres med komplett sommer- og vinterhjul inkludert i prisen.

BMW PREMIUM SELECTION OG MINI NEXT.
Nyere bruktbiler med lav kjørelengde BMW Premium Selection og MINI NEXT byr på et utvalg av det aller beste. For at en bil skal kvalifisere som en BMW Premium Selection eller MINI NEXT, må disse kriteriene være innfridd:

• Bilen må være yngre enn 5 år
• Maksimalt kjørt 120.000 km
• Bilen skal være godt vedlikeholdt
• Alle servicetjenester må være dokumentert

Garanti/byttegaranti
Du har alltid minst to års garanti/inntil 25.000 km etter overlevering. Du får f.eks. garanti for alle mekaniske og elektroniske deler i bilen. Merk at garantien opphører ved videresalg. Er du misfornøyd med ditt bruktbilkjøp, kan du etter våre standarder bytte bil hos oss innen 30 dager

Teknisk kontroll
Alle BMW Premium Selection og MINI NEXT bruktbiler gjennomgår grundige tester. Bilens visuelle stand, tekniske funksjoner og ekstrautstyr blir kontrollert ved hjelp av moderne diagnoseapparater av våre eksperter. Alle BMW Premium Selection og MINI NEXT bruktbiler får sitt eget sertifikat og 72-punkts teknisk sertifiseringsbevis.

BMW Mobil Service
Får du problemer med bilen underveis, gir vi deg assistanse enten du er i inn- eller utland (gjelder i Norge, EU og Sveits). Hvis uhellet er ute, kan du henvende deg til BMW Veiassistanse 24 timer i døgnet. Dersom skaden ikke kan repareres på stedet, sørger vi gjennom vår veiassistanse for transport av bilen til nærmeste BMW-verksted.

Innbytte og finansiering
Vi gir deg et godt tilbud for din gamle bil ved kjøp av en sertifisert BMW. For deg er dette en sikker og trygg måte å selge din bruktbil på. Og vi gir deg et raskt oppgjør. I tillegg kan vi tilby finansiering eller leasingavtale hvor avdragsbetalingen er tilpasset ditt budsjett. Les mer om innbytte her.

Kontakt oss gjerne på T: 55 60 63 00 for utfyllende informasjon eller prøvekjøring.

Se vårt utvalg av brukte biler:

Kokstad          Åsane