Fotograf: Camilla Waage


Rammen og stemningen rundt Bergen City Marathon gjør at BMW og Jæger Sentrum blir distansesponsor for halvmaraton de tre neste årene. I tillegg trer BMW og Jæger Sentrum inn i Bergen Fjellmaraton.

Det startet som en test i fjor da BMW og Jæger Sentrum ble hovedsponsor for distansen halvmaraton i Bergen City Marathon (BCM).

Innfridde
- Arrangementet innfridde alle våre forventninger, og spesielt godt likte vi at det er en løpsfest for alle, sier administrerende direktør Bjørn Inge Knudsen i Jæger Sentrum. 

Har lang erfaring
BMW har mange års erfaring som sponsor av store arrangementer over hele verden. BMW har derfor i samråd med Jæger Sentrum valgte å utvide avtalen til å omfatte de tre neste årene og også bli en del av Bergen Fjellmaraton i denne perioden.

Annerkjennelse
- Når BMW og Jæger Sentrum inngår en avtale for de neste tre årene sikrer det forutsigbarhet og det er samtidig en enorm annerkjennelse til arrangementet. BMW er en sterk internasjonal merkevare og Jæger Sentrum en solid lokal merkevare som vil være med å sette sitt preg på BCM, sier daglig leder Roger Gjelsvik i Tif Viking.

Ingen passiv partner
Jæger-sjefen understreker at BMW ikke blir en passiv samarbeidspartner som er opptatt av logo på startnummeret.
- Vi skal ta initiativ til fellestreninger i månedene før arrangementet og samarbeidet skal også brukes internt i bedriften. De som deltok fra oss i fjor ble veldig giret og synes det var et storslått arrangement, sier Knudsen.

Løypekart finner du her.

Meld deg på her.