DERFOR KAN DET VÆRE FORNUFTIG Å LEASE NY BIL!

Det har aldri vært mer utfordrende å anskaffe seg ny bil. For den vanlige forbruker er spørsmålene mange, og usikkerheten stor. I en tid der verden beveger seg fra fossilt til elektrisk er det vanskelig å vite hva man skal velge. Dieselbilen er velprøvd teknologi, og tar deg dit du skal uten bekymring for rekkevidde. Dieselbiler er fortsatt aktuelle produkter, men hva skjer når du skal selge den? Hvordan er markedet da? Hva får du igjen for bilen om tre år?
Selv om en del bilmerker nå leverer akseptabel rekkevidde, og hurtigladere blir flere, er vi enda ikke der at det å kjøre el-bil er like bekymringsløst som fossil fremkommelighet. Det er fortsatt slik at vær, vind og temperatur spiller inn på hvilke hensyn du må ta for å komme lengst mulig.

Det positive er at utviklingen går fremover, så hvem vet, kanskje har vi dobbel rekkevidde om to eller tre år? Det kan se slik ut. Derfor er det mange som velger å utsette bilkjøpet og vente på nye produkter. Bedre tider vil garantert komme, men hva skjer med verdien på den bilen du har i dag? Og hvor enkelt blir det å selge den?

Leasing er svaret, og stadig flere velger å lease personbilen i stedet for å kjøpe den!

Her er 6 argumenter til hvorfor du skal lease ny bil i dag:

1. Vi tar den økonomiske risikoen.
Leasing kalles også privatleie. Dette betyr at du disponerer bilen som om den var din egen innenfor avtaleperioden. Når perioden er ferdig leverer du den inn igjen til oss. Du slipper å bekymre deg for hvilken verdi bilen din har om tre år, den risikoen tar vi.

2. Privatleasing er forutsigbart og enkelt!
Når du leaser en ny bil betaler du et fast beløp per måned. Du vet med andre ord hva du har å forholde deg til, og kan planlegge økonomien deretter.

3. Innbyttebil er like aktuelt ved leasing som ved kjøp.
Bilen du eier i dag kan fungere fint som egenkapital inn i en leasingavtale. Vi vil gi deg en garantert innbyttepris basert på hva bilen er verdt i dagens marked. For hver dag du bruker bilen taper den seg i verdi, og det er umulig å forutsi hva du vil få igjen for den i fremtiden. Ved å lease ny bil fjerner du med andre ord en fremtidig bekymring og risiko.

4.  Nye biler er sikrere, mer miljøvennlig og mer komfortabel.
Ved å lease en ny bil får du tilgang til ny, smart teknologi når det gjelder sikkerhet, komfort og miljø, med alle garantier på plass. Dette gir et trygt og forutsigbart bilhold.

5. Leasing er både forutsigbart og fleksibelt.
Forskuddet velger du selv, alt fra kr 0.- til hva du måtte ønske. Forskuddet er en del av nedbetalingen og jo mer du setter inn i front jo mindre blir det å betale pr. måned. Service og vedlikehold kan inkluderes eller holdes utenfor leien. Vil du avslutte avtalen før leieperiodens slutt, finner vi i felleskap løsninger på dette. Leasing er med andre ord både forutsigbart og fleksibelt.

6. Uhildet verdivurdering ved innlevering.
Når leasingperioden er ferdig, og bilen skal leveres tilbake, fremvises bilen til NAF (tredjepart) for en uhildet gjennomgang av unormal slitasje. Gjennomgangen danner grunnlaget for avregningen ved tilbakelevering av bilen.

Kontakt oss via skjemaet under: 

Avdeling*
Invalid Input
Navn*
Du må skrive inn navn
Telefon
Invalid Input
E-post*
Ugyldig epostadresse
Forespørselen gjelder
Invalid Input