Av Bjørn Inge Knudsen
Daglig leder, Jæger Sentrum


Først; dette er en rar og absurd situasjon for oss alle. Samfunnet har mer eller mindre strenge restriksjoner. Samtidig oppfordres vi som har anledning til det om å holde "hjulene i gang". Verksted og delelager er av myndighetene definert som samfunnskritiske funksjoner.


Jeg vil berømme alle våre ansatte. Allerede da de første inngripende restriksjonene ble kjent var det fokus på smitte-begrensning og alle har vist en imponerende fleksibilitet og innsatts gjennom hele pandemien.

Nå trenger vi smil, varme og omsorg 

I alle deler av organisasjonen ble det lagt til rette for tiltak som tar hensyn til mennesker, hvordan vi skal verne og beskytte hverandre samtidig som vi kan beholde smil, varme og omsorg. Viruset har skapt nødvendig distanse mellom menneskene og da er det viktig å fylle distansen med alt annet enn kjølig høflighet. 

  

En "bil-lengde" avstand 

Den spesielle situasjonen har naturligvis ført til nye og strenge rutiner. Utstrakt bruk av antibac, overflate-renhold og engangshansker er flittig i bruk. Biler i salgsutstillingen blir desinfisert før kunder setter seg bak rattet for å ta og føle på. På salgsavdelingen har vi ikke én meter som distansemål; vi bruker en billengde for å være på den sikre siden. Det ser vi at kundene også setter pris på. Alle har et forhold til den nye situasjonen. Og alle prøver å løse den med minst mulig ubehag. 

 

Henting og hjemkjøring av biler 

I alle deler av virksomheten er det fleksibilitet. Kunder som av en eller annen grunn ikke kan møte på verkstedet til avtalt tid får tilbud om ny time, eller at vi rett og slett henter bilen. For kunder som skal overta ny bil tilbyr vi hjemlevering av din nye eller brukte bil inntil en eventuell karanteneperiode er over.

Medmenneskelighet og raushet
Vi føler nok alle etter hvert en viss form for «trøtthet» rundt Covid-19, tiltakene, de stadig endringene og de begrensningene tiltakene legger på våre liv. Dette er helt forståelig, men er en veldig farlig utvikling, da den lett kan føre til at vi blir mindre lojale mot de tiltak som innføres. 

 

La oss heller være flinke til å minne hverandre på hvor heldige vi tross alt er her i landet, i forhold til de fleste andre land i Europa, noe som nettopp skyldes den gode oppslutningen det har vært om den felles dugnaden dette er. 

La oss stå løpet ut og gjøre hva vi kan for å begrense et nytt utbrudd, slik at vi kan fortsette å leve så tilnærmet normalt som vi har kunnet frem til nå. 

 

Vi trenger også det beste - fra hverandre.Kontakt med oss på T: 55 60 63 00, eller via kontaktskjemaet under. 

 

Avdeling*
Invalid Input
Navn*
Du må skrive inn navn
Telefon
Invalid Input
E-post*
Ugyldig epostadresse
Forespørselen gjelder
Invalid Input