Av Bjørn Inge Knudsen
Daglig leder, Jæger Sentrum

Først; det er en rar og absurd situasjon. For alle. Samfunnet er mer eller mindre nedstengt. Samtidig oppfordres vi som har anledning til det om å holde "hjulene i gang". Verksted og delelager er av myndighetene definert som samfunnskritiske funksjoner.

Jeg vil berømme mine medarbeidere. På Kokstad og i Åsane. Allerede da de inngripende restriksjonene ble kjent var det fokus på smitte-begrensning.

Nå trenger vi smil, varme og omsorg
I alle deler av organisasjonen ble det lagt til rette for tiltak som tar hensyn til mennesker, hvordan vi skal verne og beskytte hverandre samtidig som vi kan beholde smil, varme og omsorg. Viruset har skapt nødvendig distanse mellom menneskene og da er det viktig å fylle distansen med alt annet enn kjølig høflighet.
 
En "bil-lengde" avstand
Den spesielle situasjonen har naturligvis ført til nye og strenge rutiner. Utstrakt bruk av antibac, overflate-renhold  og engangshansker er flittig i bruk. Biler i salgsutstillingen blir desinfisert før kunder setter seg bak rattet (med engangshansker) for å ta og føle på. På salgsavdelingen har vi ikke én meter som distansemål; vi bruker en billengde for å være på den sikre siden. Det ser vi at kundene også setter pris på. Alle har et forhold til den nye situasjonen. Og alle prøver å løse den med minst mulig ubehag. Henting og hjemkjøring av biler
I alle deler av virksomheten er det fleksibilitet. Kunder som av en eller annen grunn ikke kan møte på verkstedet til avtalt tid får tilbud om ny time, eller at vi rett og slett henter bilen. For kunder som skal overta ny bil tilbyr vi hjemlevering av din nye eller brukte bil  inntil en eventuell karanteneperiode er over.Medmenneskelighet og raushet

Jeg kunne satt opp en lang liste over alle smittevern-tiltakene, men jeg vil heller at vi viser medmenneskelighet og raushet ovenfor hverandre. Det er her vi kan gjøre en forskjell, ikke på mengden antibac, antallet engangshansker eller forsterket renhold.Vi trenger også det beste - fra hverandre.Kontakt med oss på T: 55 60 63 00, eller via kontaktskjemaet under.

Avdeling*
Invalid Input
Navn*
Du må skrive inn navn
Telefon
Invalid Input
E-post*
Ugyldig epostadresse
Forespørselen gjelder
Invalid Input