DEN NYE BMW iX.

DEN FØRSTE BMW iX: PIONER I EN NY TIDSALDER.
Oppstått fra en visjon. Skapt for elektromobilitet. Takket være effektiv BMW eDrive-teknologi og sin helelektriske firehjulsdrift oppnår BMW iX eksepsjonell rekkevidde og imponerende akselerasjon fra stillestående. Det intelligente BMW-operativsystemet holder seg alltid opp datert og kan betjenes helt intuitivt.


BMW IX FULLY CHARGED
Med Fully Charged Launch Edition tilbyr vi en lanseringsmodell med mengder av utstyr for økt komfort, sikkerhet, design og funksjonalitet. Inneholder bl.a:
 
· Innovation: De mest avanserte førerassistentene inkludert Automatic Cruise Control med Stop&Go, samt Head-Up Display og BMW Laserlight.
· Comfort: Comfort Access, Surround View, 4-soners klimaautomatikk og oppvarmede dører, ratt og instrumentpanel.
· Exclusive: Digitalt dimbart panoramatak. solbeskyttede ruter og eksklusive interiørdetaljer i krystall og FSC sertifisert tre.
· Elektrisk utfellbart tilhengerfeste.
· 21” Air Performance lettmetallfelger.
· Metallic lakk.
· iX xDrive40 Fully Charged Launch Edition fra 795.000,-
· iX xDrive50 Fully Charged Launch Edition fra 935.000,-


OVER 600 KM* REKKEVIDDE

Med en rekkevidde på over 600 km* er BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: over 400 km*) ideell for bykjøring og for lange reiser, og er derfor et kjøretøy for hverdagsbruk. Takket være den meget effektive konstruksjonen har den utmerkede aerodynamiske egenskaper. Dette vises også tydelig i det lave energiforbruket på mindre enn 21 kW/t og den enestående cw-verdien på bare 0,25, som er uovertruffen i sitt bilsegment.


OVER 500 HK*
Med to kraftige elektriske motorer og den elektriske firehjulsdriften BMW xDrive, tilbyr BMW iX enestående elektrisk Performance: Med over 500 hk* akselererer BMW iX xDrive50 fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder (BMW iX xDrive40: over 300 hk *; 0-100 km/t på 6 sekunder). Det umiddelbart tilgjengelige dreiemomentet og den trinnløse akselerasjonen fra stillestående gjør at BMW iX reagerer presist og spontant på hver bevegelse av gasspedalen. Samtidig viser SAV-en bemerkelsesverdig selvsikker og typisk elektrisk kjøreadferd.


HOLISTISK BÆREKRAFT-KONSEPT
Takket være det omfattende bærekraftkonseptet ligger BMW iX 45% under en sammenlignbar motorisert SAV med en dieselmotor i en sammenligning av klimagassutslipp gjennom hele livssyklusen. Grunnen til dette er tiltak som bruk av utelukkende fornybare energikilder under produksjon og bruk av naturlige materialer og resirkulater i interiøret. Eksempler er naturlig olivenblad-garvet Castanea-skinn eller gulvmatter laget av 100% Econyl


VÆR EN AV DE FØRSTE
Kontakt oss i skjemaet under, vil du sikre deg en av de første helelektriske BMW iX. Din valgte avdeling vil kontakte deg og svare på eventuelle spørsmål. Produksjonen av BMW iX starter til sommeren 2021, og de første bilene vil være tilgjengelige for levering i slutten av 2021.


Avdeling*
Invalid Input
Navn*
Du må skrive inn navn
Telefon
Invalid Input
E-post*
Ugyldig epostadresse
Forespørselen gjelder
Invalid Input