MINI

Countryman Plug-In Hybrid

Pris fra

kr 502 480

Rekkevidde

opptil 50 km

Drisstofftype

Hybrid

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid utnytter kraften til å skape en spennende, men likevel bærekraftig, kjøreopplevelse. Med sitt gjennomtenkte design og presisjonsteknologi utfordrer den alt du trodde du visste om hybridkjøring. Ved å oppnå den perfekte balansen mellom kraft og effektivitet, henter du de beste fordelene med begge drivverk.

  • ALL4 Firehjulsdrift
  • AUT
  • Navigasjon
  • 220 hk
  • 0-100 km/h: 6,8 s
  • 50 km elektrisk rekkevidde (WLTP)

 

Velg mellom tre ulike kjøreprogram for å alltid få mest ut av din kjøreopplevelse. Auto eDrive velges automatisk hver gang du setter deg bak rattet. Programmet bestemmer selv den optimale utnyttelsen av drivlinjen, basert på hastighet, akselerasjon og batterinivå. Velger du MAX eDrive tvinger du bilen til å gå på strøm.  SAVE BATTERY lader bensinmotoren batteriene – eller sørger for at de ikke faller under 90 prosent.

Bare ett trykk på en knapp på MINI Center-instrumentet og dette uttrekkbare full-farge displayet vises fra dashbordet rett i synsfeltet ditt. Du kan se hastigheten din, følge navigasjonsanvisninger, få underholdningsinformasjon – og også advarsler – uten å ta blikket av veien. Det gjennomsiktige displayet er også enkelt å lese i direkte sollys. Informasjonen som vises, høyde, rotasjon og lysstyrke kan alle justeres via menyen.

MINI Countryman Plug-In Hybrid er bygget for å imøtekomme alle typer turer i byen og på landet. En kombinasjon av gjennomtenkt konstruksjon og robust design gir en fin balanse mellom kraft og bærekraft. Det ytre har fått en moderne vri med nytt design på støtfangerne bak og foran. Interiøret har fokus på å skape en komfortabel opplevelse for deg med seter i høy kvalitet.

 

Ellevill kampanje!
elbil

BMW iX40 Fully Charged

opptil 425 km rekkevidde
Privatleasing
kr 9 990
Startleie
kr 115 295
Totalpris
kr 474 935
Vil variere med rentenivået.
Kjøpspris
kr 739 900
Spar inntil 144.440,- med årets råeste kampanje! Kontakt en av våre selgere i dag!

Finn ut mer

*Startleie/etableringsgebyr: kr 115 295,- ink. MVA. Totalpris kr 474 935,- vil variere med rentenivået. 45 000km og 36 måneders bindingstid. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing
Vanvittig kampanje!
elbil

BMW BMW iX1 Charged Plus

opptil 438 km rekkevidde
312 hk
0-100 på 5.6 sek
Kjøpspris
kr 559 900
Spar inntil 38.600,- med årets råeste kampanje! Kontakt en av våre selgere i dag!

Finn ut mer

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.