MINI

Countryman Plug-In Hybrid

Pris fra

kr 502 480

Rekkevidde

opptil 50 km

Drisstofftype

Hybrid

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid utnytter kraften til å skape en spennende, men likevel bærekraftig, kjøreopplevelse. Med sitt gjennomtenkte design og presisjonsteknologi utfordrer den alt du trodde du visste om hybridkjøring. Ved å oppnå den perfekte balansen mellom kraft og effektivitet, henter du de beste fordelene med begge drivverk.

  • ALL4 Firehjulsdrift
  • AUT
  • Navigasjon
  • 220 hk
  • 0-100 km/h: 6,8 s
  • 50 km elektrisk rekkevidde (WLTP)

 

Velg mellom tre ulike kjøreprogram for å alltid få mest ut av din kjøreopplevelse. Auto eDrive velges automatisk hver gang du setter deg bak rattet. Programmet bestemmer selv den optimale utnyttelsen av drivlinjen, basert på hastighet, akselerasjon og batterinivå. Velger du MAX eDrive tvinger du bilen til å gå på strøm.  SAVE BATTERY lader bensinmotoren batteriene – eller sørger for at de ikke faller under 90 prosent.

Bare ett trykk på en knapp på MINI Center-instrumentet og dette uttrekkbare full-farge displayet vises fra dashbordet rett i synsfeltet ditt. Du kan se hastigheten din, følge navigasjonsanvisninger, få underholdningsinformasjon – og også advarsler – uten å ta blikket av veien. Det gjennomsiktige displayet er også enkelt å lese i direkte sollys. Informasjonen som vises, høyde, rotasjon og lysstyrke kan alle justeres via menyen.

MINI Countryman Plug-In Hybrid er bygget for å imøtekomme alle typer turer i byen og på landet. En kombinasjon av gjennomtenkt konstruksjon og robust design gir en fin balanse mellom kraft og bærekraft. Det ytre har fått en moderne vri med nytt design på støtfangerne bak og foran. Interiøret har fokus på å skape en komfortabel opplevelse for deg med seter i høy kvalitet.

 

elbil

BMW iX1 xDrive30 Charged Premium edition

opptil 438 km rekkevidde
312 hk
0-100 på 5.6 sek
Kjøpspris
kr 499 900
inkluderer 17" vinterhjul! Kundefordel 59 120,-.

Finn ut mer

Kampanjeperioden frem til 30.09.24.
elbil

BMW iX1 xDrive30 Charged Plus Premium edition

opptil 438 km rekkevidde
312 hk
0-100 på 5.6 sek
Kjøpspris
kr 519 900
Vinterhjul 17" inkludert. Spar inntil 87 720,- med årets råeste kampanje!

Finn ut mer

Kampanjeperioden frem til 30.09.24.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.