Tjenester

Hos oss kan du forvente å møte fagfolk som er eksperter på BMW og MINI. Vi bruker kun originaldeler, og alle reparasjoner er utført i henhold til bilmerkenes standard. På denne måten er du sikret at bilen din er i god kvalitet – i lang tid. Vi bistår deg også med valg av firmabil, finansiering, og annet du måtte trenge hjelp med.

Under kan du lese mer om noen av tjenestene vi tilbyr.

Vært uheldig, eller kanskje det er dags for en sjekk? Verkstedet vårt kan hjelpe deg med det du måtte trenge. På Kokstad er vi i tillegg til autorisert verksted for BMW og MINI, også karosseriverksted for BMW, MINI, Toyota, og Lexus.

Teknisk Aksjon

BMW gjennomfører jevnlig kvalitetskontroller av produksjonen for å avdekke eventuelle feil. Dette kan medføre at du som eier av et kjøretøy fra BMW blir kalt inn til teknisk aksjon. Under den tekniske aksjonen fikses den eventuelle feilen. Vi oppfordrer alle til å gjennomføre dette så raskt det lar seg gjøre.

PKK

Våre dyktige fageksperter gjennomfører EU-kontroll på din bil. En personbil må inn på periodisk kjøretøykontroll for første gang etter fire år, og deretter annethvert år.

Hva sjekkes på PKK-kontroll?
Ved en PKK-kontroll følger vi alle retningslinjer fra Statens Vegvesen og gjør en grundig sjekk av cirka 150 punkter på bilen din.

Vi sjekker blant annet:

• Det elektroniske stabilitetssystemet
• Bilens airbager
• Bremseskiver, -klosser og -bånd
• Eventuelle lekkasjer
• Lykter
• Karosseri
• Hjuloppheng

Feilsøking

Vi gjør en detaljert feilsøking for å avdekke problemer, og deretter reparasjon av bilen.

Skadetaksering

Få utført en skadetaksering før du leverer bilen til reparasjon, slik at du vet hva som er gale, hvor lang tid reparasjon vil ta og kostnad.

Reparasjon

Våre spesialister står klar til å bistå deg med hjelp til store og mindre reparasjoner. Noen ganger vet man hva som er gale, andre ganger ikke.  Vi sikrer at bilen din blir like trygg som før skaden.

Småskader, bulker og riper

Vært uheldig og fått en liten parkeringsbulk eller ripe i lakken?

En god tommelfingerregel er at hvis lakkskaden eller bulken er mindre enn en håndflate, har vi egne metoder og utstyr som gjør det mulig å reparere skaden både rimelig og effektivt.

Bytte av frontrute og reparasjon av steinsprut

Vært uheldig og fått steinsprut- eller andre glasskader? Dette er et irriterende problem, som kan føre til at du må bytte hele frontruten. En liten sprekk kan derimot fikses raskt og enkelt så lenge du ikke lar skaden utvide seg over tid.

Det er ingen kostnad for deg å utbedre steinsprut så lenge du har kasko eller delkasko. Må du skifte hele ruten er det samme egenandel uansett hvilket verksted du bruker.

Bytte av vindusviskere

Regelmessig bytte sikrer deg god sikt, og en trygg kjøreopplevelse.

AC-service

Et AC-anlegg må vedlikeholdes regelmessig for å fungere optimalt.

AC-rens

Vi rengjør bilens AC-anlegg, slik at du og passasjerene dine kan nyte renere luft på bilturen.

Lakkbeskyttelse

Bevar nybilfølelsen lengre med lakkbeskyttelse.

Våre spesialister sørger for at du alltid har et godt grep i veibanen.

Dekkskifte

Ved sesongskifte er det også dags for bytte av dekk. Vi bytter og sjekker mønsterdybden for deg. Vi filmer også dette, slik at du har dokumentasjon tilgjengelig.

Dekkhotell

En praktisk og enkel løsning for oppbevaring av dine dekk til neste sesong. Dekkhotell inkluderer skift, vask og sjekk av dekkene. Dette er en tjeneste som forlenger levetiden til dine dekk. Ring oss på tlf: 55 60 63 00 for å booke.

Felgreparasjon

Ingen skade er for liten – vi kan reparere riper, bulker og misfarging av dine felger.

Hjulstillingskontroll

Vi kontrollerer at alle fire hjul har samme stilling. Stillingen på dekkene kan endres om man treffer en kant, eller kjører for fort over en fartsdump. Vi justerer vinklene ut ifra bil og veibane. Det anbefales å kontrollere dette årlig.

Jæger Sentrum er den største forhandleren av originalt utstyr til BMW og MINI på Vestlandet. Vårt delelager fører originale deler og utstyr til alle våre modeller. Lageret vårt har et variert utvalg av de mest brukte og etterspurte delene. Vi tar i tillegg imot bestilling.

Et gunstig servicetilbud til deg med en BMW eldre enn 5 år.

Ved kjøp av bil ønsker mange gjerne å beholde den lenge. Dette betyr at bilen etterhvert har tilbakelagt mange kilometer. For å sørge for at bilens standard opprettholdes er det viktig med jevnlig vedlikehold. Det er flere grunner til at dette er viktig å prioritere. Ved jevnlig service øker bilen og delenes levetid, verdien av bilen opprettholdes til et eventuelt salg og du får en mer trafikksikker bil.

BMW Service 5+ gir deg en avtale som sikrer deg service fra et autorisert BMW verksted, hvor de ansatte er erfarne spesialister med gode kunnskaper om merket. Delene er originaldeler fra BMW, og sikrer at bilen din beholder den originale standarden. Dette er en prisgunstig avtale som er billigere enn å utføre enkeltservice. BMW veihjelp er inkludert i serviceavtalen til bilen er 10 år, så lenge servicene er fulgt og utført på et autorisert BMW verksted.

Dette er en avtale som passer alle modeller, og omfatter blant annet service på olje, mikrofilter, bremser, inkl. BMW originaldeler.

Dette er din nøkkel til et av verdens største ladenettverk med mer enn 353.276 ladepunkter. Den er lett tilgjengelig via app på telefon, og er enkel i bruk. Du kan også sette opp individuelt tilpassede ladeløsninger hjemme, eller på arbeidsplassen.

Elbiler er bare miljøvennlig hvis de bruker fornybar energi. Derfor satser BMW Charging på å gjøre hver enkelt lading så bærekraftig som mulig. Det brukes opprinnelsesbevis for å sikre at leveringen til strømnettet kommer fra europeiske vindkraftanlegg, som er en av de mest miljøvennlige formene for strømproduksjon.

Oppsummert er BMW Charging en enkel og mer bærekraftig løsning for lading av din BMW, enten du skal lade hjemme, på jobben eller ute på veien!

Leasing, lån eller leie? Det er vanskelig å navigere seg rundt i endeløse valgmuligheter, men våre erfarne rådgivere hjelper deg gjerne på veien! Med våre finansieringsløsninger vil du ha et enkelt og bekymringsfritt bilhold. Du kan velge mellom tradisjonelt annuitetslån, restverdilån, eller privatleie. Når du finansierer din bil hos oss, kan du også tegne forsikring via vår samarbeidspartner IF.

BMW Business Edition er laget for å dekke behovene du har i en firmabil. Flere av våre modeller er utstyrt med en komplett utstyrspakke, som gir deg det du trenger. Velg mellom el-bil, plug-in hybrid, bensin eller diesel. Vi ønsker at du som kunde får oppleve ren kjøreglede ved hjelp av BMW`s innovative løsninger og banebrytende teknologi.

Ta kontakt med oss i dag for personlig rådgivning og prøvekjøring!

Her er 6 argumenter til hvorfor du skal lease ny bil i dag:

1. Vi tar den økonomiske risikoen.
Leasing kalles også privatleie. Dette betyr at du disponerer bilen som om den var din egen innenfor avtaleperioden. Når perioden er ferdig leverer du den inn igjen til oss. Du slipper å bekymre deg for hvilken verdi bilen din har om tre år, den risikoen tar vi.

2. Privatleasing er forutsigbart og enkelt!
Når du leaser en ny bil betaler du et fast beløp per måned. Du vet med andre ord hva du har å forholde deg til, og kan planlegge økonomien deretter.

3. Innbyttebil er like aktuelt ved leasing som ved kjøp.
Bilen du eier i dag kan fungere fint som egenkapital inn i en leasingavtale. Vi vil gi deg en garantert innbyttepris basert på hva bilen er verdt i dagens marked. For hver dag du bruker bilen taper den seg i verdi, og det er umulig å forutsi hva du vil få igjen for den i fremtiden. Ved å lease ny bil fjerner du med andre ord en fremtidig bekymring og risiko.

4. Nye biler er sikrere, mer miljøvennlig og mer komfortabel.
Ved å lease en ny bil får du tilgang til ny, smart teknologi når det gjelder sikkerhet, komfort og miljø, med alle garantier på plass. Dette gir et trygt og forutsigbart bilhold.

5. Leasing er både forutsigbart og fleksibelt.
Forskuddet velger du selv, alt fra kr 0.- til hva du måtte ønske. Forskuddet er en del av nedbetalingen og jo mer du setter inn i front jo mindre blir det å betale pr. måned. Service og vedlikehold kan inkluderes eller holdes utenfor leien. Vil du avslutte avtalen før leieperiodens slutt, finner vi i felleskap løsninger på dette. Leasing er med andre ord både forutsigbart og fleksibelt.

6. Uhildet verdivurdering ved innlevering.
Når leasingperioden er ferdig, og bilen skal leveres tilbake, fremvises bilen til NAF (tredjepart) for en uhildet gjennomgang av unormal slitasje. Gjennomgangen danner grunnlaget for avregningen ved tilbakelevering av bilen.

Med BMW Veihjelp er du i de beste hender – døgnet rundt. Ved regelmessig sjekk på et autorisert BMW verksted i Norge gjelder veihjelpen i inntil 10 år. Nyt kjøreglede, sikkerhet og komfort på høyeste nivå, og la BMW veihjelp ivareta deg når uhellet er ute.

Med kredittkort fra BMW kan du betale deler, tilbehør, service og verkstedstjenester. Kredittgrense på 40.000,- NOK. Del opp betalingen i 4 eller 12 måneder uten renter. Kortet har fordelene til mastercard, og kan brukes på mer enn 29 millioner steder rundt om i verden inkludert Norge. Dette inkluderer også uttak av kontant i bankautomater. Ønsker du å dele opp betalingen i mer enn 12 terminer? Del opp i inntil 60 måneder med renter.

Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å sette opp ditt kort.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.