BMW

i7

Pris fra

kr 1 214 220

Rekkevidde

opptil 625 km

Drisstofftype

Elektrisk

BMW 7-serie har i all sin tid vært et udiskutabelt symbol på luksuriøs kjøreglede. 45 år etter lansering av første generasjon, er tiden nå kommet for BMW i7 – den første helelektriske modellen fra BMWs øverste hylle med materialer og teknikk. Bilen er en erketypisk BMW 7-serie, med en ny tolkning av design og luksus. Bygget på den samme karakteristiske kombinasjonen av sportslige og komfortorienterte kjøreegenskaper, og den eksklusive romsligheten man er vant til å finne i en luksuriøs BMW-sedan. Lansering i november.

  • Effekt i kW (hk): 400 (544)
  • Maksimalt dreiemoment i Nm: 745
  • Akselerasjon 0-100 km/t i sek: 4,7
  • Elektrisk rekkevidde i km (WLTP): inntil 625

 

Lad den nye BMW i7 hurtig, enkelt og ukomplisert. Med din BMW i7 og BMW Charging, kan du dra nytte av mange skreddersydde tilbud for lading hjemme, underveis og på arbeidsplassen. I tillegg til en imponerende ladeeffekt som lar deg lade 100 km rekkevidde på bare 6 minutter eller hele rekkevidden på mindre enn 40 minutter på offentlige IONITY High Power Charging-stasjoner.

I den nye BMW i7 blir hver reise til en ny, fascinerende opplevelse med teknologi som er smart og nyskapende. Tjenestene til BMW ConnectedDrive sikrer at du enkelt kan mestre hver eneste utfordring i hverdagen takket være et stort antall nyttige funksjoner. Med fleksible pakker holder du deg perfekt tilkoblet og alltid oppdatert.

I nye BMW i7 er alt designet for å møte dine behov. Du kan forvente materialer av høy kvalitet kombinert med ergonomisk perfeksjonerte funksjoner, og gjennomtenkt teknologi. Dette gjør hver tur til en uforglemmelig opplevelse.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.