BMW

iX1

Pris fra

kr 555 045

Rekkevidde

opptil 438 km

Drisstofftype

Elektrisk

Som skapt for norske veier: BMW iX1. Denne hel elektriske nyheten strutter av besluttsomhet, og inspirerer med sin funksjonalitet. Bilen byr på egenskaper som xDrive, SAV/SUV med høy sittestilling, tilhengerfeste, takrails og en rekkevidde på inntil 440 km.

  • Akselerasjon (sek 0-100 km/h): 5,6
  • Drivstofforbruk kombinert: 17,3-18,4
  • Effekt på forbrenningsmotoren i kW (hk): 230 (313)
  • Lading: 130 kw/t
  • Ladetid: 29 minutter – 10%-80%
  • Maksimal tilhengervekt 1200kg.
*Tallene er foreløpige.

Det er enkelt å lade – både hjemme og på tur. Med din BMW iX1 og BMW Charging, kan du dra nytte av mange skreddersydde tilbud for lading hjemme, underveis og på arbeidsplassen. Lad fra 10%-80% på under en halvtime på hurtiglader.

Med de intelligente løsningene og innovative førerassistentsystemene i BMW iX1 vil du oppleve mer sikkerhet og komfort i enhver situasjon. Bilen er utstyrt med Driving Assistant Professional som omfatter blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse. Bilen har også rygge- og parkeringsassistent som hjelper deg å manøvrere omgivelsene.

Interiøret i iX1 er komfortabelt og elegant designet med intuitiv betjening i cockpiten, og moderne midtkonsoll. Bilen har et belyst og romslig bagasjerom. Eksteriøret er robust og gir en kraftfull tilstedeværelse. Bilen er moderne og detaljer belyser den elektriske kraften i bilen.

 

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.