BMW

X1 xDRIVE30e

Pris fra

kr 598 201

Drisstofftype

Hybrid

BMW X1 setter nye standarder, og allerede ved første øyekast ser man at dette er en X-modell. Med korte overheng og lang akselavstand har den et typisk SAV-utseende. Takket være sin allsidighet og fleksibilitet i kombinasjon med innovativ teknologi er du sikret høyeste komfort til enhver tid. Denne bilen må oppleves!

  • Akselerasjon (sek 0-100 km/h): 7,8
  • Kombinert i l/100km: 6,3 – 5, 4
  • Kombinert i g/km: 164 – 142
  • Effekt på forbrenningsmotoren i kW (hk): 140 (190) / 4000-4000
  • Maksimal tilhengervekt: 1800 kg

Ladehybrider er ikke bare et godt valg i form av lavere CO2-utslipp og drivstofforbruk ved kjøring. Som et ledd i vårt overgripende miljøarbeid har vi undersøkt det fullstendige klimaavtrykket hos våre ladehybrider, hele veien fra produksjon av råmaterialene og produksjonen, til bruk og gjenvinning. *Resultatet viser at BMW X5 xDrive45e med hjelp fra fornybare energikilder har opp til 70% lavere CO2-utslipp enn BMW X5 xDrive40i.

Nyhetene Apple CarPlay, trådløs lading av mobil, BMW Head-Up Display og informasjonsskjerm gir deg en enkel og komfortabel kjøretur. I tillegg har bilen Driving Assistant Plus med parkeringsassistent slik at du alltid kommer frem på en trygg måte.

En Plug-in Hybrid, også kalt en ladbar hybrid, drives av både en forbrenningsmotor og en elektrisk motor som fungerer sømløst sammen. Takket være Plug-in Hybridens forbrenningsmotor trenger du aldri å bekymre deg for bilens rekkevidde ettersom motoren tar over hvis batteriet går tomt, ganske enkelt et smidig samspill mellom to motorer som gir deg kjøreglede mil etter mil.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.