Bli kjent med din bil!

BMWLivsstil

Denne funksjonen lar deg ha fullt fokus på veien, selv når man ønsker å skru opp volumet på favorittlåten.

Du setter deg bak rattet og skal til å starte bilen, men oppdager en knapp du aldri har sett før. Hva i alle dager er den til?  Moderne biler er så godt utstyrt at det er vanskelig å vite hvilke muligheter man egentlig har. Utstyret kombinerer avansert teknologi med fiffige løsninger. Men hvor fiffig og enkel er egentlig løsningene om du ikke har fått med deg at du har de?

Utstyr på 1-2-3

Vi har snakket med product genius Elisabeth for å høre hvilket utstyr som er et must, hva man ofte glemmer, og det absolutt kuleste. Hun skal hjelpe deg å bli kjent med din bil – slik at neste biltur går knirkefritt ved hjelp av alle de fiffige løsningene!

BMW har tre funksjoner jeg mener er et must å vite om. Første er Head-Up Display som er en liten prosjektor som speiler displayet opp til frontruten. Denne gjør slik at viktig informasjon alltid er innenfor synsvidde, og du kan ha fult fokus på veien hele tiden. Nummer to er Driving Assistant Professional som alltid hjelper deg å komme trygt frem. Den kan hjelpe deg med navigering, holde felt, sette farten og avstanden til bilen foran med adaptive cruise control samt mye mer. Denne er helt genial for langturer! Siste er Comfort Access som lar deg åpne og starte bilen uten at man trenger å ta i nøkkelen. Om ikke det er kult så vet ikke jeg!

I løpet av sommeren er det mange som skal ut på langturer, og det er derfor ikke bare disse funksjonene som kan være lure å vite om. En funksjon som ofte blir glemt er fjernlysassistanse. På langtur kjører man inn og ut av mange tunneler, i tillegg kjører man gjerne til sent på kveld. Fjernlysassistanse hjelper deg med å ta av og på lysene ved innkjøring/utkjøring av tunnel, og i møte med motgående trafikk dimmer den langlys slik at du ikke blender bilene. Enda en ting du slipper å tenke på. Dette gjør uten tvil kjøreturen mer komfortabel og trygg.

Gesture Control og innenraumkamera er også utstyr som vil gjøre din tur i sommer mer komfortabel. Gesture Control lar deg bestemme settinger i bilen ved hjelp av gestikulering. Denne funksjonen lar deg ha fult fokus på veien, selv når man ønsker å skru opp volumet på favorittlåten. Innenraumkamera er også lurt å vite om. Dette er et kamera i bilen som lar deg ha full oversikt over hva som skjer slik at du trygt kan forlate din firbeinte venn i bilen mens du handler.

Hvor godt kjenner du bilen din? Kom innom oss så viser Elisabeth deg alt det fiffige utstyret!

Sulter du etter enda mer kunnskap om ditt utstyr? Sjekk ut videoene fra BMW i linken under:

BMW – How To