BMW – En tryggere biltur

BMWLivsstil

BMW tar deg og din familie trygt frem til enhver destinasjon

Enten det er bykjøring eller langturer – Det topp moderne sikkerhetsutstyret i BMW gjør at du alltid kan føle deg ivaretatt på veien. Du kan forvente en bil som er stabil på veiene, gjør deg oppmerksom på omgivelsene, og assisterer deg frem til ditt mål.

Dette er noe av utstyret du kan finne i din topp-moderne BMW.

*Ikke alle biler er utstyrt med det oppgitte utstyret.

Active Guard øker komforten og sikkerheten på lengre reiser. Utstyret overvåker potensielle farer og strammer beltet ved en potensiell nødssituasjon.

 

Parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen med hjelp av ryggekamera og automatisk bremsefunksjon. Dette sikrer at du alltid har oversikt over omgivelsene.

Driving Assistant Professional fir deg optimal komfort og sikkerhet i kritiske trafikksituasjoner. Den inkluderer feltholdevarsel med tilbakeføring til kjørefelt, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist og frontkollisjonsvarsling.

Akustisk utvendig fotgjengervarsel er et varselsystem for stillegående biler. Dette gjør at omgivelsene dine blir oppmerksom på at bilen din er i bevegelse.

Fjernlysassistenten hjelper deg med å ta av og på lysene ved innkjøring/utkjøring av tunnel, og i møte med motgående trafikk dimmer den langlysene slik at du ikke blender bilene. Dette sikrer en tryggere og mer komfortabel kjøretur.

Hva er din bil utstyrt med?

Har du spørsmål om sikkerhetsutstyr tilknyttet din bil? Kom innom oss for en prat!