Fart, grillmat og god stemning

Livsstil

Dagene blir lysere, og gradene varmere. Ukeshandelen består av 80% grillmat, fryseren er full av is og solkremen er smurt inn. Sommeren er her…

Og dette måtte selvfølgelig feires!

Etter flere års pause på grunn av pandemien, kunne vi endelig gjennomføre tradisjonen med sommerfest igjen. I år feiret vi en hel helg slik at vi fikk sommerstemningen opp både på Kokstad og i Åsane. Dagene var fylt med fart, grillmat og god stemning.

Bilglade gjester hadde mulighet til å prøvekjøre noen hissige råskinn fra BMW og MINI. Modellene som var eksklusivt tilgjengelig denne dagen var M3, M4, X5M og JCW. Køen for å prøvekjøre startet allerede fra åpning, og det var tydelig at dette var biler som vekket interesse. På Kokstad kunne også de minste «prøvekjøre racerbiler», som ble en stor favoritt denne dagen.

Bruktbil-hallen i butikken ble ryddet for å få plass til gamle klassikere fra BMW. Hallen ble til et eneste stort «throw-back moment». I tillegg til både eldre, og nye biler kunne man også kose seg med grillmat laget av våre grillmestere. Både Kokstad og Åsane var fylt med fornøyde gjester som fortalte at dette ville de delta på igjen.

Tusen takk til alle som kom innom oss for å feire sommeren. Våre kunder er de beste!