Full klaff!

Livsstil

Tiger Woods slo sin første «hole-in-one» i en alder av 8

Visste du at en av de eneste sportene som er spilt på månen er golf? Eller at sannsynligheten for å treffe «hole-in-one» for en gjennomsnittlig golfspiller er 1/12.500? Eller at Tiger Woods slo sin første «hole-in-one» i en alder av 8? Golf er en av de største sportene i verden, og vi bestemte oss for å ta en del i det!

I helgen gikk årets golfturnering av stabelen! Selv om ingen kunne måle seg med Tiger Woods, endte turneringen med imponerende resultater for deltakerne.

Lørdag 25.juni gikk årets golfturnering av stabelen. Turneringen ble avholdt på den fineste golfbanen i Bergen, nemlig hos Fana Golfklubb. Dagen var fylt med strålende sol, vinnersultne deltakere og grillmester Lasse.

Lagene gikk ut klokken ni, og innsatsen på banen var skyhøy fra start. Her kunne man virkelig merke at konkurranseinstinktet var på topp hos flere. Det var imponerende slag som endte i både eagle og birdie. Selv med høyt konkurranseinnstinkt var det mye latter og smil på banen.

I to-tiden vendte utsultede spillere tilbake. Da stod grillmester Lasse klar med grillmat, og mens resultatene ble dobbeltsjekket fikk golfspillerne kost seg med nydelig mat. Etter mat var det duket for den gjeve premieutdelingen. Spenningen i rommet var til å ta og føle på. Lagene stod håpefulle samlet med lengtende blikk bort mot golfkøllene som lå klar til å bli delt ut. De tre beste lagene endte på henholdsvis -17, -18 og -18 i resultat, og hadde gjort seg fortjent til premien de fikk utdelt.

Det var også heldige spillere som fikk seg en overraskelse når de ble tilfeldig valgt til å få en liten premie. Dette til stor jubel i rommet.

Dette var en utrolig fin dag, og samarbeidet med Fana Golfklubb var ikke noe annet en fantastisk. Tusen takk til deltakerne og Fana Golfklubb! Dette må vi gjøre til en tradisjon.