Oppdag BMW Premium Selection

Sertifiserte bruktbiler fra BMW Premium Selection gir deg ren kjøreglede med langtidsgaranti. Spesialistene våre utfører en omfattende kontroll av bilens visuelle og tekniske tilstand før en bruktbil blir sertifisert som Premium Selection. Alle BMW Premium Selection-bruktbiler har minst 24 måneders garanti og et bredt tilbud av service og finansieringsmuligheter.

5 fordeler ved å velge premium selection

24 måneder garanti

For oss er trygghet viktig og alle BMW Premium Selection leveres med 24 måneders og 25.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. Garantien er skreddersydd for din brukte BMW og dersom noe mot formodning skulle skje, kontakt forhandleren du kjøpte bilen av for smidig hjelp. Hvis bilen allerede har nybilgaranti lenger enn 24 måneder, gjelder den garantien.

360 graders kontroll

Samtlige BMW Premium Selection biler er kvalitetstestet av en sertifisert BMW-tekniker gjennom en 360-graders kontroll. Der kontrolleres alt fra system og komponenser, til innside- og utsiden av din bil.

BMW Veihjelp

Vi er også her for deg i tilfelle en ulykke oppstår. BMW Veihjelp er utviklet spesielt for deg og din BMW slik at hjelpen alltid er nær – BMWs omfattende Veihjelp strekker seg over hele Europa.

Les mer om BMW Veiassistanse

30 dagers bytterett

Dersom din brukte BMW ikke passer deg og dine behov, kan du bytte til en annen bil på samme eller høyere prisnivå. Husk på at det må gjøres innen 30 dager.

Stort utvalg å velge mellom

Vi har ulike behov og livssituasjoner og leter derfor etter ulike funksjonaliteter i en bruktbil. Våre forhandlere tilbyr alltid et stort utvalg av nøye utvalgte BMW i ulike størrelser, farger, priser og modeller.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.